i a més de programadora sóc professora de ioga i psicòloga.

Sóc la Senda

Després de treballar durant anys per grans empreses de desenvolupament web que només buscaven enriquirse, sense preocupar-se de la petjada que estaven deixant en el món, i a la vegada sentir un buit dins meu cada vegada més gran, que m’anava assecant a poc a poc com una pansa, vaig armar-me de valor i vaig tallar en sec amb tot. Quelcom dins meu sabia que la vida no era això.

I ho vaig deixat tot per fer el que (creia que) em dictava el meu interior: volar, tant físicament com mentalment. I aquí estic, amb uns anys més a sobre, amb el certificat de professora de ioga, i moltes ganes de posar els meus coneixements d’informàtica al servei de la societat, del món i de la Mare Terra.

I és aquesta passió per haver-me retrobat amb la vida la que poso en els projectes amb els quals treballo, amb els què m’implico com si fóssin meus.

No sóc dissenyadora, ni copywriter, ni experta en màrqueting, però...

Sóc programadora web, psicòloga i professora de ioga, i he treballat i après de la mà de dissenyadors, copywriters i experts en màrqueting.

Sóc empàtica, i dono més importància als éssers humans que al negoci i al capital. Sóc detallista i poso tot el meu amor en els projectes.

Tinc ideals i il·lusions, i crec que un món millor és possible si cadascú de nosaltres hi posa de la seva part.

Si tu també vols construïr un món millor,

estic ansiosa per conèixer-te!

Scroll hacia arriba